The Green Mile – Culoarul Mortii 1999 Online Subtitrat

Va multumesc ca ati ales F-HD: Filme Noi 2017/2018 Online Subtitrate in Romana!
22620

In filmul fantastic The Green Mile Paul Edgecomb (Tom Hanks) este seful garzii dintor-o inchisoare atunci când un nou deținut este adus în custodie: John Coffey (Michael Clarke Duncan), condamnat pentru uciderea a doua fete tinere. În ciuda dimensiunii sale și crimele de temut pentru care el a suferit mult timp, Coffey pare a fi un fel de persoană bine-manierata, care se comportă mai mult ca un copil inocent decât un criminal. Curând Edgecomb și doi dintre colegii săi paznici, Howell (David Morse) și Stanton Barry Pepper), observa ceva ciudat la Coffey: el este capabil de a efectua si ceea ce par a fi minuni de vindecare printre colegii lui de deținuți, conducându-i să se întrebe doar ce fel de persoană ar putea fi, și dacă ar fi putut comis crimele cu care a fost acuzat. In The Green Mile joaca, de asemenea, James Cromwell ca director; Michael Jeter, Sam Rockwell, și Graham Greene ca deținuții care așteaptă moartea cu scaunul electric; și Harry Dean Stanton ca un mandatar inteligent.

Trailer

Server 1

Server 2

Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati stephenstudio.com

EFTENE CRISTIAN

2 years

UN FILM DE EXCEPTIE FATA DE RAHATURILE DIN ZIUA DE AZI…

mela

1 year

exceptional!

lyl

1 year

frumos ,foarte frumos

Cătălin

10 months

Dumnezeule , ce film.. cel mai frumos film din viața mea.. <3 <3 <3 Merită nota 10000000000000000000. recomand!!!!!!!!!!!!

Aura

8 months

Doamnede cand nu am mai plans asa la un film!!!!

Escobar

7 months

Senzațional!!!!!!!

Motanes

5 months

de obicei nu las comentarii la filmele vazute dar asta merita toate aprecierile din lume nu exista nota pentru asa ceva … !!! recomand

Adelina

3 months

Cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata !!!!!

cheloo

1 month

Un film de exceptie!! Nota maxima 10 !!!!

Recomand Filmul Zilei