Attraction (2017) Online Subtitrat Gratuit

Vizioneaza Filme Online 2018 Subtitrate
21243

După ce un accident al unei nave extraterestre o trimite intr-un oraș rusesc, mulți care au văzut-o încep să pună la îndoială propria lor existență, în timp ce există cei care le cer extraterestrilor să părăsească Pământul. Vizionare placuta a filmului Attraction (2017) Online Subtitrat Gratuit.

Trailer
Server 1
Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati stephenstudio.com

Aurelian

2 months

Foarte tare filmul,subliniaza perfect agresivitatea si primitivismul speciei homo sapiens,pana nu invatam sa ne acceptam pe noi nu vom putea sa o facem cu alte rase din afara sistemului solar,poate din cauza asta tot avem impresia ca suntem singuri in Univers,refuzam cu incapatanare sa evoluam catre o societate pacifista cu respect pentru orice forma de viata si nu realizam ca in tot acest timp cheltuim milioane sa gasim viata pe alte planete in timp ce cheltuim trilioane sa o distrugem aici,pe Terra ….nota 10 pentru film,merita vazut 🙂

AMG

2 months

Bravo..f bn punctat..urmează să-l vizionez si eu

Siralex

2 months

Capodopera

g

2 months

tare de tot !

bitex25

2 months

Frumos filmul. Nu este extraordinar, e greu de inventat apa calda in domeniu, dar nu multe filme depasesc nivelul acestuia. Oricum va fi interesant pentru cei care nu stiu ca si rusii pot face filme interesante. Si se descurca la fel de bine cu efectele speciale, ca toti ceilalti. Parerea mea este ca merita vazut. Imi asum injuraturile pentru timpul pierdut… Imagine de calitate, ceva realism in tehnica folosita, fara prea mult “tras de par”, aduce a ceva placut de urmarit. As zice ca e mult peste medie in domeniul SF. Vizionare placuta!

victor

2 months

faceti ceva cu spoturile voastre de publicitate in rest este vizionabil filmul

Ionel

2 months

excelent filmul
Asta ne caracterizeaza pe noi omenirea!

Ionel

2 months

Excelent filmul! prin asta ne caracterizam noi omenirea,violenta si razboiaie!Nu stim sa apreciem ca sar putea chiar sa fie si alte specii in acest vast univers!

Recomand Filmul Zilei