Along with the Gods The Two Worlds 2017 Online Subtitrat

Va multumesc ca ati ales F-HD: Filme Noi HD 2017/2018 Online Subtitrate in Romana!
16407

Having died unexpectedly, firefighter Ja-hong is taken to the afterlife by 3 afterlife guardians. Only when he passes 7 trials over 49 days and proves he was innocent in human life, he’s able to reincarnate, and his 3 afterlife guardians are by his side to defend him in trial.


Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati stephenstudio.com

Robert

8 months

Merita văzut
Vizionare plăcută
Mulțam fain ptr film.. Respect Admin

marian danila

7 months

Ce prostie de film. Tema pare…….. a fi interesanta, insa lucrurile inaintea Dumnezeului Adevarat si Singurul din universul pe care l-a creat sunt altfel. Pacatul este pacat. Nu esti judecat de 7 ori. Nu ajungi in 7 locuri de judecata. Exista un singur loc- inaintea scaunului de judecata. Si vei sta inaintea Singurului Judecator de care ai vrut sau nu ai vrut sa asculti- Isus Cristos. Reincarnarea nu este adevarata. Nu exista notiunea de o noua viata pe pamant land trup de nu stiu ce. Lucrurile astea budiste sunt lucruri demonice.

Liviu

7 months

@marian danila…prietene, omule, individule…in momentul cand vei avea dovezi incontestabile a ceea ce sustii atunci o sa cred si eu…cum aici este vorba oricum despre un film nu vad care e legatura sau scrie cumva in descrierea filmului “dupa fapte reale”… si inca ceva, ai cunostiinte aprofundate despre cultura/religia asiatica???

Ervin

7 months

marian danila. Probabil ca nu vei reciti un comentariu scris pe o pagina de filme sau reciti daca intradevar este adevarat ce ai scris aici insa…bre..bre! Daca ar trebui sa-ti dau o nota pentru opinia ta scrisa aici tu ai nota -10 (ca sa scap cu fata curata).

Recomand Filmul Zilei